babagan kita

Timetric dununge ing Kutha Yueqing, Provinsi Zhejiang, ibukutha peralatan listrik China. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, manufaktur lan penjualan, kanthi penjualan produk ing saindenging jagad. Produk ekspor: 7.2KV nganti 40.5KV saklar lan komponen, kayata lemari kontrol saklar voltase dhuwur lan kurang, switch dhasar, interlocking piranti, isolator, kendharaan sasis, pemutus sirkuit vakum, lsp.
maca liyane
about  us

Galeri Pabrik