Sensor Insulator Epoxy Resin Kanggo Switchgear 12KV

Katrangan singkat:

Papan Asal: Zhejiang, China

Jeneng: Jadwal wektu

Jinis: Insulator

Bahan: Resin epoxy

Aplikasi: Tegangan Dhuwur

Tegangan: 12kv

Kekuwatan tarik: apik banget

Jeneng produk: isolator / sensor

Werna: Abang

Panggunaan: Perlindhungan Isolasi

Ukuran: 105 * 140


Detail Produk

Tag Produk

Insulator Epoxy Resin Sensor Kanggo Switchgear 12KV

Fitur: 

1. Isolator resin epoxy, sensor, sambungake karo piranti tampilan sing dikenani biaya, digunakake ing aplikasi switchgear.

2. Digawe saka resin epoksi, rampung kanthi proses rumit.

3. casting vakum resin Epoxy, gelatin tekanan resin epoksi APG, pembentukan gel silika cair, kita mesthi nyedhiyakake produk berkualitas paling apik.

4. Bisa dideteksi kanthi instrumen sinar-X, instrumen biro put, Mesin Tes Siklus termal.

5 Nyedhiyakake spesifikasi sing beda adhedhasar ukuran arus listrik kanggo pilihan pangguna, lan didol kanthi apik ing omah lan ing luar negeri,

Babagan kita:

Kita khusus kanggo voltase medium resin epoksi lan komponen voltase dhuwur, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear bushing, box contactor, insulator, transduser. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A kontaktor box, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. Pemutus sirkuit 630A lan 1250A VS1. Pemutus sirkuit 630A lan 1250A ZN85-40.5. Ngalih bumi 12KV lan 24KV. Komponen switchgear voltase dhuwur KYN28A-12 lan KYN61!

Kita bakal menehi kualitas lan rega paling apik!

Epoxy Resin 12KV Insulator sensor Kanggo switchgear  

Insulator: Iki minangka kontrol insulasi khusus, uga dikenal minangka insulator dhukungan, sing dadi kawat dhukungan lan nyegah arus bali menyang lemah, nambah jarak creepage.

Sensor: Rong sekrup ing ngisor minangka konduktor kanggo ngindhuksi arus lan ngirim informasi menyang tampilan langsung.

Epoxy Resin Insulator Sensor For Switchgear LYC113 12KV

Sensor Insulator Epoxy Resin Kanggo Switchgear 12KV

Rincian:

Ukuran: φ105 * 135 ~ 155 (utawa miturut kebutuhan pelanggan)
Merek: Jadwal wektu
Jinis: Insulator / Sensor
Aplikasi: Tegangan / Switchgear Dhuwur
Werna: coklat, abang
Sertifikasi Produk: CE lan ISO 9001: 2000
Tegangan sing dirating: 12kV
MOQ: 50 pcs
Packing: Minangka syarat pelanggan
Memuat port: Pelabuhan Shanghai / Pelabuhan Ningbo
Syarat pembayaran: L / C, T / T, Western Union
Wektu kiriman: sajrone 20 dina, gumantung saka jumlah pesanan
Tambahan:

1. OEM olèh

2. Kualitas & pengiriman tepat waktu

3. Rega sing wajar

4. Ing macem-macem desain lan Spesifikasi

Bedane isolator lan sensor

The difference between insulator and sensor

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita