Produk

    24KV-800A  Indoor Vcb Rmu Accessories Vacuum Circuit Breaker

    24KV-800A Aksesoris Vcb Rmu Dalam Ruangan Vacuum Ci ...

      Sf6 GIS 12kv Indoor Vcb Rmu Aksesoris Fitur Vacuum Circuit Breaker · Struktur cahya, jarak kontak cilik (10 mm), tumindak cepet, operasi ringan, volume cilik lan bobot entheng. · Th ...
    K75-95 High Voltage Fireproof PA66 Switch Cabinet Cable Clip

    K75-95 Voltage Fireproof PA66 Switch Cabin ...

      Voltase Fireproof PA66 Ngalih Kabinet Kabel Klip Kabel Kabel tegangan tinggi nggunakake nilon tahan api, sing nduweni kinerja tahan api sing apik, kateguhan sing dhuwur, tahan ...
    630A Spring Flat Contact for VCB

    630A Kontak Flat Spring kanggo VCB

      630A kontak datar musim semi kanggo VCB 1. Sertifikasi: ISO9001: 2000 2. Panggunaan: Vacuum Circuit Breaker 3. Blades kontak: 12 pcs 4. arus kontak kontak tulip: 630A 5.bahan: tembaga dilapisi karo 6.t perak ...
    Ah3-12kv 270 4000A Red Brown Epoxy Resin Insulated Contact Box

    Ah3-12kv 270 4000A Red Brown Epoxy Resin Insula ...

      Product dispaly Red Brown Epoxy Resin Insulated Insulated Box 4000A kanggo 12KV Switchgear Dinilai voltase 10kV Voltase maksimum 12kV Dinilai saiki 3150-4000A Material ...
    1000A Spring Flat Contact For VCB

    1000A Kontak Flat Spring Kanggo VCB

      1000A kontak datar musim semi kanggo VCB 1. saiki kontak tulip: 1000A 2.bahan: tembaga dilapisi karo perak 3. kontak tulip sing digunakake ing pemutus sirkuit. Digawe tabung tembaga T2 murni 99,9% sing luwih dhuwur, ...
    China High Voltage Black Insulated Rod

    Rod Tegangan Ireng Voltase Dhuwur

      China High Voltage Black Insulated Rod Deskripsi: VS1 (ZN63) -12 jinis Instalasi sisih njero ruangan voltase voltase breaker voltase dhuwur yaiku saklar voltase dhuwur Indoor, Ditrapake kanggo voltase 12kv ...
    24kv insulator contact box for electrical equipment

    Kotak kontak isolator 24kv kanggo peralatan listrik ...

      Kothak kontak isolator 24kv kanggo rincian peralatan listrik sing didhaptar ing ngisor: Bahan: Resin Epoxy Dinilai Saiki: 3150-4000A Voltase Dinilai: Voltase 24KV Max: Teknologi 24KV: Teknologi APG ...
    Epoxy Resin post insulators For Switchgear

    Epoxy Resin kirim insulator Kanggo Switchgear

      Isolator pos Resin Epoxy Kanggo Switchgear Minangka kontrol insulasi khusus, uga dikenal minangka insulator pendukung, sing dadi kawat dhukungan lan nyegah arus ...
    High Voltage Contact Box Insulator CH3-10Q/250

    Isolator Kontak Tegangan Dhuwur CH3-10Q / 250

      Rincian Kemasan & Pengiriman: Paket ekspor standar nganggo kayu lapis utawa kaya sing dibutuhake ing Pelabuhan: Ningbo / Shanghai Katrangan Produk CH3-10Q / 250 detail kotak kontak isolasi ...
    40.5kv epoxy resin Contact Box for Handcart Switchgear CH2A-40.5

    Kotak kontak resin epoksi 40.5kv kanggo Handcart Swi ...

      Kemasan & Pangiriman Rincian Kemasan standar paket ekspor nganggo kayu lapis utawa miturut Port Ningbo / Shanghai Deskripsi Produk 40.5kv Box Kontak kanggo Handcart Switchgear detai ...
    40.5kv Shielding Contact Box for switchgear in epoxy cast resin

    40.5kv Kotak Kontak Shielding kanggo switchgear ing ...

      Rincian Kemasan & Pengiriman: Paket ekspor standar nganggo kayu lapis utawa miturut Pelabuhan: Ningbo / Shanghai Katrangan Produk 40.5kv Shielding Box Kontak kanggo switchgear ...
    12kv 630A Three-Position Load break Switch

    12kv 630A Saklar Beban Tiga Posisi

      Detail Produk: Parameter Teknis 12KV Unit Konten Parameter Tegangan KV 12 Frekuensi dinilai HZ 50 Nilai mata uang A sirkuit cendhak 630 Rated tahan saiki KA 20/25 Rated ...