за нас

Timetric се наоѓа во градот Јуекинг, провинцијата hejеџијанг, главниот град на кинеските електрични апарати. Ние сме високотехнолошко претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство и продажба, со продажба на производи низ целиот свет. Извоз на производи: кабинети за прекинувачи од 7,2KV до 40,5KV и нивните компоненти, како што се контролни кабинети за прекинувачи со висок и низок напон, прекинувачи за заземјување, испреплетување уреди, изолатори, возила со шасија, вакуумски прекинувачи, итн.
Прочитај повеќе
about  us

Фабричка галерија