Камион Касис

  DPC-4A-450 Chassis Truck for High Voltage Switchgear

  Камион шасија DPC-4A-450 за прекинувач со висок напон ...

   Димензија на преглед и инсталација 1 、 DPC-4A-450 Димензија на преглед на камион и инсолација (совпаѓање VD4) Име на производ 650мм камион шасија Материјал ronелезна форма правоаголник ...
  DPC-4-800 motorized chassis truck

  Камион со моторизирана шасија DPC-4-800

   DPC-4-800 моторизиран камион за шасија 1. Материјал: ronелезо со цинк на површината 2. Сертификат: ISO9001: 2000 3. моторизирана работа, моторот усвојува менувач со добра стабилност. Општ опис ...