rreth nesh

Timetric ndodhet në Yueqing City, Provinca Zhejiang, kryeqyteti i pajisjeve elektrike të Kinës. Ne jemi një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që integron R&D, prodhim dhe shitje, me shitje produktesh në të gjithë botën. Produkte eksporti: kabinete kalimi 7.2KV në 40.5KV dhe përbërësit e tyre, të tilla si kabinete kontrolli të tensionit të lartë dhe të ulët, çelsin e tokëzimit, ndërthurje pajisjet, izolatorët, automjetet e shasisë, ndërprerësit vakum, etj.
Lexo më shumë
about  us

Galeria e Fabrikës