Pajisje VKB Rmu të brendshme 24KV-800A Ndërprerës Vakum

Përshkrim i shkurtër:

Lloji: Ndërprerës

Funksioni: Ndërprerës Konvencional, Mbrojtje nga Dështimet e Ndërprerësve, Mbrojtje nga Rryma e Rrymës

Certifikimi: ISO9001-2000, CCC

Tme Plumbi: 15-30 ditë

Marka tregtare: AH-SRM-12/24

Paketa e Transportit: Rastet e Kompensatës

Specifikimet: 10 kg

Origjina: Zhejiang, Kinë


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Sf6 GIS 12kv Pajisje të brendshme Vcb Rmu Pajisje Vakum Qarëse
Karakteristikat e produktit
· Struktura e lehtë, distanca e vogël e kontaktit (10 mm), veprim i shpejtë, funksionim i lehtë, vëllim i vogël dhe peshë e lehtë.
· Koha e harkimit është e shkurtër, sepse kontakti është në vakum, në thelb nuk ka hark, dhe harku shumë i vogël mund të shuhet në gjysmë cikli (0.01 sekondë), kështu që quhet ndërprerës gjysmë cikli dhe nuk ka asgjë për të bëj me rrymën.
· Shpejtësia e rikuperimit dielektrik të hendekut të kontaktit është e shpejtë.
· Jetë e gjatë shërbimi.
· Më pak mirëmbajtje dhe parandalim nga zjarriParametrat teknikë
Jo Artikulli Njësia Vlerë
1 Frekuenca e Vlerësuar Hz 50
2 Vlerësuarat aktuale A 630
3 Vlerësuar Koha e shkurtër Rezistenca aktuale KA 20/25
4 Maja e vlerësuar e përballon rrymën KA 63
5 Kohëzgjatja e qarkut të shkurtër të vlerësuar s 2
6 Qarku i Shkurtër i Vlerësuar duke bërë Rrymë KA 63
7 Koha e Operacionit Kohët 5000
Kushtet e zbatueshmeLartësia mbidetare: 0002000m;
Temperatura e ajrit të ambientit: -45ºC ~+50ºC;
Lagështia relative: mesatarja ditore ≤95%, mesatarja mujore ≤90%; Nuk është i përshtatshëm për instalimet ku ka dridhje të shpeshta dhe të rënda, avujt e ujit, gazin, depozitat gërryese kimike, spërkatjen e kripës, pluhurin dhe papastërtitë, dhe rrezikun nga zjarri dhe shpërthimi instalimet që dukshëm ndikojnë në performancën e mekanizmit.
Presioni i vlerësuar i gazit SF6 është 0.04MPa, dhe gazi SF6 plotëson kërkesat e GB/T 12022-2014 "Industrial SF6.

  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni