Kamion Chasis

  DPC-4A-450 Chassis Truck for High Voltage Switchgear

  Kamion shasi DPC-4A-450 për ndërprerës të tensionit të lartë ...

   Dimensioni i skicës dhe instalimit 1 、 DPC-4A-450 Përshkrimi dhe dimensioni i izolimit të kamionit të shasisë (ndeshja VD4) Emri i produktit 650mm Kamion shasi Materiali Hekur Formë Drejtkëndësh ...
  DPC-4-800 motorized chassis truck

  Kamion shasi me motor DPC-4-800

   Kamion shasi i motorizuar DPC-4-800 1. Materiali: Hekuri me zinkim sipërfaqësor 2. Certifikata: ISO9001: 2000 3. funksionim i motorizuar, motori miraton transmetimin e ingranazheve me stabilitet të mirë. Përshkrimi i përgjithshëm ...