tentang Kami

Timetric perenahna di Kota Yueqing, Propinsi Zhejiang, ibukota alat-alat listrik Cina. Kami perusahaan téknologi luhur ngahijikeun R&D, manufaktur sareng penjualan, kalayan penjualan produk di panjuru dunya. Produk ékspor: 7.2KV ka 40.5KV saklar kabinet sareng komponenana, sapertos lomari kontrol saklar tegangan tinggi sareng rendah, saklar grounding, interlocking alat, insulator, kandaraan chassis, pemutus sirkuit vakum, jst.
maca deui
about  us

Galéri pabrik