24KV-800A Indoor Vcb Rmu Asesoris Vakum Circuit Breaker

Pedaran pondok:

Jenis: Circuit Breaker

Fungsina: Konvensional Circuit Breaker, Circuit-Breaker Failure Protection, Protection Overcurrent

Sertifikasi: ISO9001-2000, CCC

Diterangkeun Tme: 15-30 dinten

Merek dagang: AH-SRM-12/24

Paket Angkutan: Kasus lapis

Spésifikasi: 10kg

Asalna: zhejiang, Cina


Detil Produk

Tanda Produk

Sf6 GIS 12kv Indoor Vcb Rmu Asesoris Vakum Circuit Breaker
Fitur Produk
· Struktur cahaya, jarak kontak leutik (10 mm), aksi gancang, operasi cahaya, volume leutik sareng beurat enteng.
· Waktos panahanna pondok, kusabab kontakna aya dina vakum, dasarna henteu aya busur, sareng busur anu alit pisan tiasa dipareuman dina satengah siklus (0,01 detik), janten disebatna satengah siklus pemutus sirkuit, sareng éta henteu ngagaduhan nanaon ngalakukeun sareng ayeuna.
· Laju recovery diéléktrik tina celah kontak gancang.
· Umur jasa panjang.
· Kirang perawatan sareng pencegahan seuneuParameter Téknis
Henteu Barang Unit Nilai
1 Dipeunteun Frékuénsi Hz 50
2 Dipeunteun Ayeuna A 630
3 Dipeunteun waktos pondok tahan ayeuna KA 20/25
4 Dipeunteun Puncak tahan Ayeuna KA 63
5 Dipeunteun Circuit Duration s 2
6 Dipeunteun Circuit Short Making Ayeuna KA 63
7 Waktos Operasi Jaman 5000
Kaayaan lumakuKetinggian: ≤2000m;
Suhu hawa ambient: -45ºC ~ + 50ºC;
Kalembaban relatif: rata-rata unggal dinten ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Henteu cocog pikeun pamasangan dimana sering aya geter, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng bahaya seuneu sareng ledakan pamasangan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na.
Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Industrial SF6 ″.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami