Kotak Kontak Brown Pikeun Switchgear Jaringan Listrik

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

Ngaran mérek: Jadwal waktos

Jenis: Insulasi Leungeun baju

Bahan: résin epoxy

Aplikasi: Tegangan tinggi

Dipeunteun Tegangan: 24Kv

Kakuatan regangan: > 10kn

dipeunteun ayeuna: 630-1600A

téknologi: APG


Detil Produk

Tanda Produk

Kotak Kontak Brown pikeun Switchgear Jaringan Listrik

Pedaran:

1. produk ngadopsi bahan résin epoxy

2. Éta mangtaun tingkat luhur insulasi, inténsitas sareng stabilitas.

3. Éta nyayogikeun spésifikasi anu béda dumasar kana ukuran arus listrik pikeun pilihan pangguna

4. Kotak kontak diwangun ku epoxy sareng APG Technology

Detil:

Ngaran modél: CH3-24 / 225 Kotak Kontak
Mérek: Jadwal waktos
Jenis: Kotak Kontak
Aplikasi: Tegangan tinggi / Switchgear
Warna: coklat, beureum
Sertifikasi Produk: CE sareng ISO 9001: 2000
Dipeunteun tegangan: 24 KV
Dipeunteun Ayeuna: ≤630-1600A
MOQ: 10 pcs
Paking: 1. Masing-masing dibungkus pilem plastik2. Dipak dina karton3.Karton disegel dina kotak kai4. Kasus anu dihijikeun sareng beusi beusi sacara éksternal
Palabuhan ngamuat: Pelabuhan Shanghai / Pelabuhan Ningbo
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union
Waktos pangiriman: dina 15 dinten, gumantung kana jumlah order
Tambahan:

1. OEM wilujeng sumping

2. kualitas luhur & pangiriman tepat waktu

3. Harga wajar

4. Dina rupa-rupa desain sareng Spesifikasi

Brown Contact Box For Electrical Network Switchgear LY108

Kotak Kontak Brown pikeun Switchgear Jaringan Listrik

Lingkungan Gawe anu berlaku:

1. Pamasangan jero rohangan.2. Ketinggian: ≤1000m.3. Suhu ambient: + 40 ° C ~ 5 ° C.4. Kalembaban relatif henteu kedah langkung ti 85% dina +20 ° C suhu lingkungan.5. TIASA gas, uap atanapi lebu anu tiasa parah mangaruhan insulasi kotak kontak, teu aya bahan peledak atanapi korosif

Tentang Kami:

Kami kakhususan kana résin sedeng résin epoxy sareng komponenana tegangan tinggi, sapertos 12KV, 24 KV, 36KV sareng 40.5KV switchgear bushing, contactor box, insulator, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A sareng 4000A kotak kontak, kontak klub, ngalereskeun kontak, kontak panangan sareng kontak rahang. 630A sareng 1250A VS1 circuit breaker. 630A sareng 1250A ZN85-40.5 pemutus sirkuit. 12KV sareng saklar bumi 24KV. KYN28A-12 sareng KYN61 tegangan luhur komponén switchgear!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami