Epoxy Resin Insulator Sensor Pikeun Switchgear 12KV

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

Ngaran mérek: Jadwal waktos

Jenis: Insulator

Bahan: Résin Epoxy

Aplikasi: Tegangan tinggi

Dipeunteun Tegangan: 12kv

Kakuatan regangan: alus pisan

Ngaran Produk: insulator / sénsor

Warna: Beureum

Pamakéan: Perlindungan Insulasi

Diménsi: 105 * 140


Detil Produk

Tanda Produk

Epoxy résin Insulator Sensor Pikeun Switchgear 12KV

Fitur: 

1. Epoxy résin insulator cast, sensor, sambungkeun sareng alat tampilan anu dicas, dianggo dina aplikasi switchgear.

2. Dijieunna tina résin epoxy, éta réngsé ngalangkungan prosés rumit.

3. Epoxy résin vakum casting, APG epoxy résin gelatin tekanan, formasi gél silika cair, kami salawasna nyayogikeun produk kualitas pangsaéna.

4. Éta tiasa dideteksi ku instrumen sinar-X, instrumen biro nempatkeun, Mesin Tés Siklus termal.

5 Éta nyayogikeun spésifikasi anu béda dumasar kana ukuran arus listrik pikeun pilihan pangguna, sareng dijual ogé di bumi sareng di luar negeri,

Tentang Kami:

Kami kakhususan kana résin sedeng résin epoxy sareng komponenana tegangan tinggi, sapertos 12KV, 24 KV, 36KV sareng 40.5KV switchgear bushing, contactor box, insulator, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A sareng 4000A kotak kontak, kontak klub, ngalereskeun kontak, kontak panangan sareng kontak rahang. 630A sareng 1250A VS1 circuit breaker. 630A sareng 1250A ZN85-40.5 pemutus sirkuit. 12KV sareng saklar bumi 24KV. KYN28A-12 sareng KYN61 tegangan luhur komponén switchgear!

Urang bakal masihan anjeun kualitas pangsaéna sareng harga!

Epoxy Resin 12KV Insulator sensor Pikeun switchgear  

Insulator: Mangrupikeun kadali insulasi khusus, ogé dikenal salaku insulator pendukung, anu bertindak salaku kawat pangrojong sareng nyegah arus balik ka taneuh, ningkatkeun jarak creepage.

Sénsor: Dua sekrup handap janten konduktor pikeun ngainduksi arus sareng ngirimkeun inpormasi kana tampilan langsung.

Epoxy Resin Insulator Sensor For Switchgear LYC113 12KV

Epoxy Resin Insulator Sensor Pikeun Switchgear 12KV

Detil:

Ukuran: φ105 * 135 ~ 155 (atanapi sakumaha sarat konsumén)
Mérek: Jadwal waktos
Jenis: Insulator / sénsor
Aplikasi: Tegangan tinggi / Switchgear
Warna: coklat, beureum
Sertifikasi Produk: CE sareng ISO 9001: 2000
Dipeunteun tegangan: 12kV
MOQ: 50 pcs
Paking: Salaku sarat konsumén urang
Palabuhan ngamuat: Pelabuhan Shanghai / Pelabuhan Ningbo
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union
Waktos pangiriman: dina 20 dinten, gumantung kana jumlah order
Tambahan:

1. OEM wilujeng sumping

2. kualitas luhur & pangiriman tepat waktu

3. Harga wajar

4. Dina rupa-rupa desain sareng Spesifikasi

Bédana antara insulator sareng sénsor

The difference between insulator and sensor

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami