Produk

    24KV-800A  Indoor Vcb Rmu Accessories Vacuum Circuit Breaker

    24KV-800A Indoor Vcb Rmu Asesoris Vakum Ci ...

      Sf6 GIS 12kv Indoor Vcb Rmu Asesoris Vakum Circuit Breaker Fitur Produk · Struktur cahaya, jarak kontak leutik (10 mm), aksi gancang, operasi ringan, volume leutik sareng beurat enteng. · Th ...
    K75-95 High Voltage Fireproof PA66 Switch Cabinet Cable Clip

    K75-95 Tegangan Tinggi Fireproof PA66 Switch Cabin ...

      Tegangan tinggi Fireproof PA66 Saklar Kabinet Kabel Klip Kabel kabel kabinét tegangan tinggi ngadopsi nilon tahan api, anu ngagaduhan kinerja tahan seuneu anu alus, kateguhan anu luhur, tahan ...
    630A Spring Flat Contact for VCB

    630A Spring Flat Kontak pikeun VCB

      630A spring contact datar pikeun VCB 1. Sertifikasi: ISO9001: 2000 2.Paké: Vakum Circuit Breaker 3.Bilah kontak: 12pcs 4.rated current of tulip contact: 630A 5.material: tambaga dilapis ku pérak 6.t ...
    Ah3-12kv 270 4000A Red Brown Epoxy Resin Insulated Contact Box

    Ah3-12kv 270 4000A Beureum Brown Epoxy Resin Insula ...

      Produk dispaly Beureum Brown Epoxy Resin Insulated Box Kontak 4000A pikeun 12KV Switchgear Dinilai tegangan 10kV Tegangan maksimum 12kV Dipeunteun ayeuna 3150-4000A Bahan ...
    1000A Spring Flat Contact For VCB

    1000A Spring Flat Kontak Pikeun VCB

      1000A spring contact datar pikeun VCB 1. arus anu dipeunteun tina kontak tulip: 1000A 2.bahan: tambaga dilapis ku pérak 3.tulip kontak anu dianggo dina pemutus sirkuit. Dijieun langkung luhur 99,9% tabung tambaga T2 murni, ...
    China High Voltage Black Insulated Rod

    Cina Tinggi Tegangan Hideung Insulated Rod

      Cina High Voltage Hideung Insulated Rod Deskripsi: VS1 (ZN63) -12 tipe Sisi instalasi jero rohangan tegangan tinggi vakum circuit breaker nyaéta switchgear voltase jero rohangan, Berlaku pikeun tegangan 12kv ...
    24kv insulator contact box for electrical equipment

    Kotak kontak insulator 24kv pikeun alat listrik ...

      Kotak kontak insulator 24kv kanggo detil alat listrik didaptarkeun salaku bebel: Bahan: Epoxy Resin Dinilai Ayeuna: 3150-4000A Tegangan Dipeunteun: 24KV Max Voltage: 24KV Technology: APG technology Appli ...
    Epoxy Resin post insulators For Switchgear

    Épulator pos Epoxy Resin Pikeun Switchgear

      Épulator pos Epoxy Resin Pikeun Switchgear Éta mangrupikeun kadali insulasi khusus, ogé dikenal salaku insulator pendukung, anu bertindak salaku kawat pangrojong sareng nyegah arus balik ka bumi, abdi ...
    High Voltage Contact Box Insulator CH3-10Q/250

    Tegangan Tinggi Box Kontak Insulator CH3-10Q / 250

      Bungkusan & Pangiriman Rincian Kemasan: paket standar ngekspor sareng kayu lapis atanapi sakumaha diperyogikeun Pelabuhan: Ningbo / Shanghai Deskripsi Produk CH3-10Q / 250 insulasi kotak Kontak rinci l ...
    40.5kv epoxy resin Contact Box for Handcart Switchgear CH2A-40.5

    40.5kv résin epoxy kotak Kontak pikeun Handcart Swi ...

      Bungkusan & Pangiriman Rincian Kemasan standar ékspor paket nganggo triplek atanapi sakumaha diperyogikeun Port Ningbo / Shanghai Deskripsi Produk 40.5kv Box Kontak pikeun Handcart Switchgear detai ...
    40.5kv Shielding Contact Box for switchgear in epoxy cast resin

    40.5kv Shielding Box Kontak pikeun switchgear di ...

      Bungkusan & Pangiriman Rincian Bungkusan: bungkus ékspor standar nganggo triplek atanapi sakumaha anu diperyogikeun Port: Ningbo / Shanghai Deskripsi Produk 40.5kv Shielding Box Kontak pikeun switchgear ...
    12kv 630A Three-Position Load break Switch

    12kv 630A saklar beban tilu-posisi

      Detil Produk: Parameter Téknis 12KV Unit Eusi Parameter Dihaturkeun Tegangan KV 12 Dipeunteun frékuénsi HZ 50 Dipeunteun mata uang A 630 Dinilai circuit pondok tahan ayeuna KA 20/25 Dipeunteun ...
123456 Teras> >> Halaman 1/8